Stichting Filmalot

Bruisend centrum voor Filmmaken in Zeeland
FilmworkZ: workshops, masterclasses, ideesessies, en nog veel meer

FilmworkZ

Kopstukken uit de filmindustrie naar zeeland

Cavakcoach Raimond van Soest ontving beroemdheden uit de Nederlandse filmindustrie. Aan de hand van filmfragmenten werd de filmexpert gedurende twee uur geïnterviewd met én door het publiek. Dé kans om een van de beroemdste cameramensen van Nederland een vraag te kunnen stellen!

Filmmaakliefhebbers: filmxperienz tijdens fbts

Film by the Sea en Stichting Cavak slaan de handen ineen voor een nieuw educatief programma: FilmXperienZ. Tijdens de 17e editie van het filmfestival staan voor de diverse filmdisciplines, voor en achter de camera, actieve workshops op het programma. Dit initiatief biedt alle liefhebbers van filmmaken in Zeeland de kans zich verder te ontwikkelen.

Workshops filmrecruitz

Filmrecruitz is een cast en crewbureau gevestigd in Zeeland. Wij leveren kandidaten voor diverse media producties. Wij zijn verantwoordelijk voor de casting van films, videoclips, bedrijfsfilms en commercials. Door het jaar heen verzorgen wij verschillende workshops voor crewmembers, acteurs en figuranten.

Een dag op de filmset: Filmfabriek

Stichting CAVAK organiseert ieder jaar een grote workshop om beginnende en potentiële cast- en crewkandidaten kennis te laten maken met een filmproductie en hen er verder vertrouwd mee te maken.

Voor deze gelegenheid toveren we een aparte locatie, zoals de Machinefabriek in Vlissingen, voor een dag om in een filmset.

Banner: