Stichting Filmalot

Bruisend centrum voor Filmmaken in Zeeland

News

Newz
05 september 2016

Zomergasten is afgelopen. Voor filmliefhebbers begint daarom een nieuwe serie: filmmasterz. Vanaf dinsdag 6 september is vier weken lang een kopstuk uit de Nederlandse filmindustrie te zien.

15 december 2015

Wat zijn we blij dat nu na alle voorbereidingen FilmlabZ écht van start gaat. We hebben een toffe plek in een van de loodsen van DOK41!

15 november 2015

FilmsportZ is een filmcompetitie waarin drie Zeeuwse amateur filmtalenten een korte, creatieve documentaire maken van een Zeeuws sporttalent.

03 november 2015

Afgelopen maandagavond sloeg voor Jade van de Moere, Ira Hoefsmid en het tweetal Stefano Parinussa/Harmen van der Kaaden het uur van de waarheid.

31 oktober 2015

Het programma is rond, de films zijn gemonteerd, de muziek staat eronder, kortom de drie winnende kandidaten van het zesde seizoen van FilmstarZ kunnen niet wachten hun creatie op het witte doek terug te zien.

02 oktober 2015

De FilmmasterZ sessie met Bert Pot op zondag 18/10 wordt tot nader order uitgesteld. Bert zit middenin de opnames van WOII film 'Riphagen' van Pieter Kuijpers, die volgend jaar in de bioscoop te zien is. Vandaar.

01 augustus 2015

Film by the Sea en Stichting Cavak boden een prachtig educatief programma tijdens de 17e editie van het filmfestival.

Pagina's