Stichting Filmalot

Bruisend centrum voor Filmmaken in Zeeland

Owen Kaat

Owen Kaat
Ervaring toelichting: 

Ik ben begonnen met acteren bij toneelgroep "de pit" in Goes, dit heb ik een jaar gedaan.

Toen ik 9 jaar was ging ik naar de jeugd theaterschool Zeeland hier heb ik 3 jaar op gezeten. Met de groep waar ik toen in zat heb ik 6 voorstellingen opgevoert in 't Beest in Goes.

Nadat ik op de jeugd theaterschool heb gezeten werd ik gevraagd voor een kleine film met de naam 'Where we belong' van regiseur Jade van der Moere. Deze film was voor een film wedstrijd van Filmalot voor beginnende regiseurs. In de tussentijd ben ik elk jaar te vinden vanaf mijn 11de jaar op de kerstmarkt in Goes als 'schoffie'. Ook ben ik elk jaar zwarte piet bij huisbezoeken en feesten en partijen.

In het voorjaar van 2017 ben ik gevraagd om op auditie te komen voor de rol Kees Dijkstra in de nieuwe 12 delige serie schippers van de kameleon die voorjaar 2018 op tv komt. Ik ben door de auditie gekomen. Vanaf de zomervakantie tot herfstvakantie heb ik elk weekend op de set in Friesland doorgebracht. Daar was ik met bekende acteurs zoals Cas Jansen en Joep Sertons. Dit was een hele ervaring en hoop dat er meer films/series op mijn pad komen!

Dit jaar speel ik een van de hoofdrollen in de nieuwe VPRO-kinderserie 'Zeven kleine criminelen'.

Acteren vind ik dus heel leuk! En het is mijn passie.

Geslacht: 
Man
Haarkleur: 
blond/oranje
Kleur ogen: 
blauw