Stichting Filmalot

Bruisend centrum voor Filmmaken in Zeeland

Zervices

Jouw film insturen naar een filmfestival?

Heb je een korte film gemaakt en wil je deze ook aan zoveel mogelijk mensen laten zien? Cavak geeft tips bij het insturen en heeft een de belangrijkste kortfilmfestivals in Europa - live en online - op een rijtje gezet. Plus een aantal events die je kunt bezoeken. Succes met het insturen van je film!

Tips bij insturen

Festivaloverzicht

Online Festivals

Events

Ondersteuning bij jouw filmproductie?

Met FilmsupportZ biedt stichting Cavak advies en onder-steuning aan amateur- en semi-professionele filmmakers met plannen voor eigen filmproducties. Wat dacht je van een powersessie van 2 uur met feedback, tips, tricks en netwerkverwijzingen door onze filmexperts? En eventueel kunnen we meedenken over pre-productie, productie en postproductie. Dus: heb je serieuze filmplannen en wil je eens sparren met onze filmexperts, stuur ons dan je gegevens en je wens via ons contacformulier.

VOORBEELD: ZEEUWS MEISJE
Een van de eerste projecten die Stichting CAVAK met FilmSupportz heeft ondersteund is Zeeuws Meisje. Een roadmovie van Gouden Zeester-winnaar Perry Mulder. Lees verder over de film en de samenwerking met Raimond van Soest, Nederlands bekendste storyboardtekenaar.

Zeeuws Meisje - Perry Mulder
Cast en crew nodig of wil je cast of crew zijn?

Welkom bij Filmrecruitz. Filmrecruitz is een cast en crewbureau gevestigd in Zeeland. Wij leveren kandidaten voor diverse media producties. Wij zijn verantwoordelijk voor de casting van films, videoclips, bedrijfsfilms en commercials. Door het jaar heen verzorgen wij verschillende workshops voor crewmembers, acteurs en figuranten.

FilmRecruitZ - het cast- en crewbureau voor Zeeland

Banner: